YENİ MUHTAR İLK İCRAATINA ASFALT İLE BAŞLADI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Merkez ilçe Yeşilyurt'a bağlanan Tecde Mahallesi’ne muhtar seçilen Ali Yiğit, ilk icraatına asfalt ile başladı.
Muhtar seçildikten sonra mahalle halkının asfalt taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ileten Yiğit, asfalt ekiplerinin bir bölümünün Tecde’ye gelmesini sağladı.
Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, yaklaşık bir hafta boyunca Tecde Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğünü, mevcut yollarda oluşan çukurların tamamen kapatıldığını, kısmı olarak da kanal üstünde yeni açılan yollardan bir kaç tanesinin tamamen asfaltlandığını belirtti.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetlerini bildiren Muhtar Ali Yiğit, özellikle yeni açılan yolların asfaltlanmaması sebebi ile vatandaşlardan yoğun toz şikayetleri olduğunu bu konuyu Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ilettiğini ifade ederek, yeni açılan Güngör Caddesi ve Tecde Maşti arasındaki 50 metrelik yolun ayrıca kayalık mevkiinde açılan ara yolların asfaltlanması için Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır ile görüştüğünü aktardı.
Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır'ın bu yolların programa alındığını asfaltlama çalışmalarına başlanacağını söylediğini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam