YENİ MUHTARA OSMANLI TUĞRASI HEDİYESİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Aşhan Bacı Kültür ve El Sanatları Dernek Başkanı Cevdet Bozdağ, Malatya Yeşilyurt Tecde Mahallesi Muhtarlığı’na seçilen Ali Yiğit'i ziyaret ederek başarılar diledi.
Tecde Muhtarlık binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Cevdet Bozdağ, “Muhtarlar mahallenin öncüleridir. Yapacakları ve yapmış oldukları sosyal ve kültürel etkinlikler örneklik teşkil etmektedir. Sanat ve kültürel etkinliklere ivme kazandıran muhtarlarımızın olması bizleri sevindirmektedir. Sosyal ve kültürel etkinlikleri ile tanınan ve ayrıca birçok sosyal projeye imza atan Ali Yiğit'in Tecde Mahallesi muhtarlığına seçilmesinden dolayı kendisini kutlarız” dedi.
Ziyaret sonunda Malatya Aşhan Bacı Kültür ve El Sanatları Derneği tarafından yapılan Osmanlı Tuğrası, Bozdağ tarafından Yiğit’e hediye edildi.
Tecde Mahallesi Muhtarlığı’na 30 Mart 2014 yerel seçiminde seçilen Ali Yiğit, Malatya Aşhan Bacı Kültür ve El Sanatları Derneği’nin ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek Cevdet Bozdağ'a teşekkür etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam