YEŞİLYURT ADAYI HULİSİ PORGALI, KAPALI ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Kapalı Çarşı esnafı ile bir araya geldi. 

30 Mart yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı, Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililer ile birlikte Kapalı Çarşı esnafını tek tek gezip sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Porgalı yerel seçimlerde de destek istedi. Gittiği her dükkanda, selamlaştığı her esnaf tarafından oldukça ilgi ile karşılanan Porgalı’ya esnaf da destek sözü verdi.
Kendisinin de esnaflıktan geldiğini belirten Porgalı, “Yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf arkadaşlarımızı ziyarette bulunuyoruz. Çok güzel, sıcak ve oldukça ilgi ile karşılanıyoruz. Biz esnafın, çalışanın, mağdurun, işçinin, köylünün ve çiftçinin dostuyuz. Bizlerde buralardan geldiğimiz için esnafımızın sıkıntı ve sorunlarını daha iyi bilen kişiler olarak sizlere her türlü desteği sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Esnafımızın güler yüzlülüğü, ilgisi ve desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam