YEŞİLYURT BELEDİYESİ, PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ VERDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya'nın büyükşehir olmasıyla birlikte merkez ilçe statüsü kazanan Yeşilyurt Belediyesi, 'Mali Hizmetler Mevzuatı' konusunda personellerine seminer verdi. 
Mahmut Çalık Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminer kapsamında, Defterdarlık Uzmanı Murat Tunç, Yeşilyurt Belediyesi'nde çalışan 20 personele eğitim verdi.
Seminer sonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından Mali Hizmetler Müdürlüğü personeline katılım belgesi, eğitimi veren Defterdarlık Uzmanı Murat Tunç'a da teşekkür belgesi takdim etti.
Polat, hizmet içi eğitimlerine büyük önem vereceklerini kaydederek, "Dönem bilgi dönemidir. Bilgi en büyük hazinedir, sermayedir. Yeni dönemde ayakta kalacak olanlar, bilgiyi en doğru şekilde kullanacak olanlardır. Yeşilyurt Belediyesi olarak bilgiyle büyüyeceğiz, bilgiyle yöneteceğiz ve gideceğimiz yolda mesafe alacağız. Bunun gibi AR-GE ve eğitim seminerlerine önem vereceğiz" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam