YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN HALK GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat her Cuma günü gerçekleştirdiği "Halk Günü" uygulamalarına devam ediyor. Halkla bire bir görüşen Polat, halkın sorunlarına, sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışıyor. Bu kapsamda "Yeşil Masa" (444 8 9 10) çağrı merkezini de ziyaret eden Başkan Polat incelemelerde bulundu. 
Yeşilyurt Belediyesinin vatandaşlara daha hızlı hizmet vermek ve sorunlarına çözüm üretmek için oluşturduğu çağrı merkezini ziyaret eden başkan Polat çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan Polat'a çalışmalar hakkında bilgi veren Çağrı Merkezi çalışanları, günde ortalama otuz ila kırk telefonun geldiğini, muhtelif şikayetlerin yanı sıra belediyenin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnuniyetini ifade ederek teşekkür eden vatandaşlarında aradığını belirttiler.
POLAT "VATANDAŞLARIMIZLA İNTERAKTİF BİR YAPI ANLAYIŞI İÇİNDEYİZ"
Başkan Polat yaptığı değerlendirmede, "Bizler ilk göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşlarımızla interaktif bir yapı anlayışı içinde olacağımızı belirtmiştik. Oluşturduğumuz Çağrı Merkezimizle (444 8 9 10) Yeşilyurt halkının her türlü istek ve taleplerini değerlendirip en hızlı şekilde çözüm bulmak için gerekli merciilere ulaşıp vatandaşlarımızı da istek ve talepleri doğrultusunda bilgilendiriyoruz.
Tabi sadece vatandaşlarımızla Çağrı Merkezimiz aracılığıyla değil, her Cuma "Halk Günü" uygulamamız ile MAŞTİ karşısında bulunan Belediye hizmet binamızda sabah 06:00 İla 09:00 saatleri arasında vatandaşlarımızla güne başlıyor, bire bir görüşerek dertlerine sıkıntılarına çare bulmaya çalışıyoruz"dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam