YEŞİLYURTSPOR KULÜBÜ KENDİ BİNASINDA

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Yeşilyurtspor Kulübü yeni binasında ilk toplantısını gerçekleştirdi. 
Yeşilyurtspor Kulüp Basın Sözcülüğüne getirilen Kadircan Esen, “Spor kulüpleri için tesisleşme önemli, biz bu önemli sorunumuz başta olmak üzere birçok konuda sorun ve sıkıntılarımızı sayın başkanımız Hacı Uğur Polat’ın destekleriyle aştık. Kendisine Yeşilyurtspor kulübü yönetimi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yakınca'da çok güzel bir tesis binası yaptık ve ilk toplantımızı tesis binamızda gerçekleştirdik” dedi.
İl Özel İdarespor'un bundan sonraki süreçte Malatya Yeşilyurtspor olarak yoluna devam edeceğini belirten Kulüp Basın Sözcü Kadircan Esen, "Malatya Yeşilyurtspor olarak iyi bir yapılanma içerisine girdik. Malatya Yeşilyurtspor olarak kongremizi yaptık. Kongre sonrası ilk olarak görev dağılımı yaparak, kurumsallaşma çalışmalarına hız verdik” şeklinde konuştu.
Esen, “Malatya Yeşilyurtspor kulübü olarak, bu sezon futbolda BAL Ligi'nde Malatya'yı en iyi şekilde temsil edecek bir takım oluşturuyoruz. Bunun yanında kulüp olarak sadece futbol değil, salon sporlarına da önem vereceğiz. Önümüzdeki günlerde farklı spor dallarında çalışmalarımız olacak, daha detaylı açıklamalarımız olacak" ifadelerini kullandı.
Malatya Yeşilyurtspor'da görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:
Dursun Cumali Sucu - Yönetim Kurulu Başkanı, Şahin Özer - Yönetim Kurulu 2. Başkanı, Hacı Şaban Sağlam-Genel Sekreter,İbrahim Degiz-İdari ve Mali İşler Sorumlusu, Eyüp Bolat-Futbol Şube Sorumlusu,Murat Karapınar-Altyapı Sorumlusu, Kadircan Esen-Kulüp Basın Sözcüsü, Bekir Karakuş-Proje Sorumlusu, Alparslan Zarıçlar-Spor Branşları Sorumlusu, Ali Palancı-Tesisler Sorumlusu, Mehmet Karaman-Yönetim Kurulu Üyesi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam