YOK BÖYLE BALIK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Karakaya Barajı'nda yakalanan 154 kilogramlık Kurşun balığı görenleri hayrete düşürüyor. Malatya'da İstanbul Balıkçısı'nda sergilenen 2 metre boyundaki balığı görüntülemek isteyen vatandaşlar, yarışa girdi.

Karakaya Barajı'nda avlanan 6 balıkçı, 154 kilogram ağırlığında Kurşun balığını avladı. 2 metre boyundaki balığı yakalamak için uğraş veren balıkçılar, sonunda galip gelmeyi başardı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kurşun balığının kilosunun 25 TL'den satışa çıkacağı kaydedildi.

Balıkçı Aziz Tunç, 154 kilogram ağırlığındaki Kurşun balığının Karakaya Barajı'nda balıkçılar tarafından yakalandığını ifade etti.

Bu büyüklükte bir balığın olmadığını kaydeden Tunç, "Kılçıksız ve lezzetli bir balık. Balığı sipariş üzerine satmaya başladık" dedi.

Tunç, balığı yakalayan balıkçıların oldukça zorlandıklarını belirterek, balığın Balıkçı Pazarı'na pikapla getirildiğini söyledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam