"YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Aydın Çetin, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Tarsus İdman Yurdu maçında aldıkları beraberlikten dolayı üzgün olduklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Tarsus İdman Yurdu maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Kolay bir maç olmadı. Takım olarak iyi mücadele ettik ama kırmızı kart oyun düzenimizi biraz bozdu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek sonuç farklı olabilirdi. Ama istediğimizi elde edemedik. Neticede, zorlu deplasmandan 1 puan çıkardık" dedi.

"Arayı iyi değerlendirip, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz"

Çetin, bay haftasını en iyi şekilde değerlendirip, yeniden galibiyet serisi yakalamak istediklerini kaydetti.

Golcü futbolcu, "İyi bir çıkış yakaladık. Şuanda liderlik koltuğunda bulunuyoruz. Önümüzde bay haftası var. Bay haftasını en iyi şekilde değerlendirip, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Sakat ve kart cezalısı arkadaşlarımızın da takıma katılmasıyla daha güçlü hale geleceğiz. Alacağımız iyi sonuçlarla, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam