Zirve Davasında 3 Tahliye

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
 

Malatya’da, biri Alman uyruklu üç kişinin öldürülmesi olayına ilişkin görülen davada sanıklar 101. kez hakim karşısına çıktı.

Sabah saatlerinde alınan güvenlik önlemlerinin ardından Malatya E Tipi Cezaevinde bulunan Eski İl Jandarma Komutanı Mehmet Ülger, emekli Binbaşı Haydar Yeşil ve öğretim üyesi Ruhi Abat cezaevi aracıyla mahkemeye getirildi. 

Tutuksuz sanıklar Murat Göktürk, Abdullah Atılgan, Mehmet Çolak, Levent Ercan Gelegen, Adil Akçay, Adem Gedik, Hüseyin Yelki, Emre Günaydın, Salih Gürler ve Abuzer Yıldırım da duruşmaya katıldı. Tutuksuz sanıklardan Cuma Özdemir Darende Adliyesi, Hamit Çeker de Elbistan Adliyesinden telekonferans sistemiyle duruşmaya katıldı.

Duruşma sonucu eski İl Jandarma Komutanı Mehmet Ülger, emekli Binbaşı Haydar Yeşil ve öğretim üyesi Ruhi Abat tahliye edilirken, Varol Bülent Aral'ın tutukluluğunun devamına karar verildi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam