ZİRVE MÜCADELESİNE HAZIRLANIYORLAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Yeni Malatyaspor, Çarşamba günü sahasında cezası nedeniyle seyircisinden yoksun oynayacağı Ümraniyespor karşılaşması hazırlıklarına başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan İrfan Başaran, Sadık Çiftpınar ve Samed Kartal katılmadı. 1461 Trabzon müsabakasının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Samed Kartal’ın sakatlığının ciddi olduğu ve en az bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Sadık Çiftpınar ve İrfan Başaran’ın ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

1461 Trabzon galibiyeti sonrası maç fazlasıyla lider olan sarı kırmızılılarda, futbolcuların bir hayli moralli ve keyifli oldukları gözlendi. Haftalardır yaşanan sıkıntıların geride kalması ve maç fazlasıyla da olsa liderliğin yeniden gelmesiyle birlikte bir hayli moral depolayan futbolcuların çalışmalar esnasındaki hırs ve istekleri, teknik heyetin yüzünü güldürüyor./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam