Malatya İstihdam Merkezi, iş Arayanlarla İşverenleri Buluşturuyor.Başvuruların 26 Eylül 2025 saat 17.00'ye kadar Malatya İstihdam Merkezi üzerinden alınacağı belirtildi.

Malatya İstihdam Merkezi, iş Arayanlarla İşverenleri Buluşturuyor.
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Malatya İstihdam Merkezi, iş arayanlarla işverenleri buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in öncülüğünde faaliyete geçen merkez aracılığıyla birçok vatandaşa iş imkanı sağlanıyor.
Vatandaşların istihdam sorununa çözüm üretmek amacıyla kurulan merkez, hem işverenin hem de iş arayanların ortak noktası haline geldi. Personel ihtiyacını karşılamak üzere başvuru yapan şirketler arasında yer alan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret A.Ş., kasap kadrosu için personel alımı yapacağını duyurdu.
Şirket bünyesinde yapılacak alımlarda, 22-40 yaş aralığında, kasaplık belgesine sahip ve en az 3 yıl tecrübeli 10 personel istihdam edilecek. Adayların mesleki yeterlilik sınavında başarı göstermesi gerekiyor. Başarılı adayların işe alımı ise noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.
Ayrıca işe alınacak personeller için 2 aylık deneme süreci uygulanacağı bildirildi. Başvuruların 26 Eylül 2025 saat 17.00'ye kadar Malatya İstihdam Merkezi üzerinden alınacağı belirtildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam