SEÇİMLE İLGİLİ ANALİZİM

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 BU KEZ BAŞKA! …

Türkiye bugüne kadar birçok kez sandık başına geçti ve oy kullandı fakat bu kez başka! Bu seçimi diğerlerinden önemli kılan bir detay var. Bu seçimde ‘ilk kez’ cumhurbaşkanını doğrudan halk seçecek. Peki bu seçimden sonra neler olacak?

Köşk adayları sloganlar attılar, vaatler verdiler. Tüm bu vaatlerin vatandaşların beklentisine ne kadar cevap verebileceğini, neyin ne olacağını pek bilemiyoruz. Her şey sonuçlardan sonra belli olacak. Tüm gözlerin sonuçlara yöneldiği şu saatlerde son durum ne olacak diye merak içerisinde bekliyoruz. Bu seçim gerçekten bizim için ‘başka’ olacak mı? Yoksa Demokratikleşme yolunda ilerleyen Türkiye farklı şeylerle mi karşı karşıya kalacak? Sonuçta hangi aday köşk’e çıkar Türkiye için sonuç ne olur bilemiyoruz fakat bu seçimin tüm Türkiye için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz…VİLDAN GENÇOĞLAN

.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam