VALİ ŞAHİN, AİLESİYLE BİRLİKTE OY KULLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Valisi Vasip Şahin, Vali Şahin, 12.Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu için oyunu Cengiz Topel Ortaokulunda kullandı. Şahin, “Malatya, seçim olgunluğu noktasında çok iyi sınav veren bir il” dedi. 
Eşi Şeyma Şahin ve kızı Zeynep Şeyda Şahin ile birlikte oy kullanmaya gelen Vali Şahin sandık görevlilerine kolay gelsin dileklerini ilettikten sonra oyunu kullandı. Vali Şahin’in kızı Zeynep Şeyda ilk kez oyunu kullanırken, bununda ilk kez direk halk oylaması ile yapılan cumhurbaşkanlığı seçimine denk geldiğini belirterek hayırlı olmasını diledi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vali Şahin, bu seçimin doğrudan vatandaşlar tarafından yapılan ilk Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu belirterek, “Malatyamıza, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum, İnşallah en güzel netice ile en güzel sonuçlar alınmış olur, Türkiye’nin hayrına, coğrafyamızın hayrına bir sonuç çıkmış olur. Şimdiden tebrik ediyorum” dedi.
Şahin, seçim güvenlikleri ile ilgili soruya da, “Seçim güvenlikleri ile ilgili tedbirlerimizi almıştık, daha öncede sizlerle de deklare etmiştik, şu ana kadar çok ciddi bir olay olmadı. İnşallah akşama kadar da olmaz, zaten Malatya seçim olgunluğu noktasında çok iyi sınav veren bir il, burada herkes iradesini çok özgürce ve hür bir biçimde baskı altında kalmadan yansıtabiliyor. Malatyamız o olgunluğu yaşayan bir il dolayısı ile bir sorun beklemiyoruz ama en ufak bir ihtimale karşıda tedbirlerimizi almış durumdayız” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam