BAŞKAN POLAT İHH’NIN KERMESİNİ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnsani Yardım Derneği’nin (İHH) yetim ve muhtaç aileler yararına düzenlediği kermesi ziyaret etti. 
Soykan Parkı'nda düzenlenen kesmesi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada, "İHH dünyanın her yerinde ihtiyaç sahiplerine yardım götüren, yardımları en güzel şekilde ulaştıran bir kuruluşumuzdur. Malatya'da da çok aktif bir şekilde görevlerini yapıyorlar. Buradaki görevlilerimizi kutluyorum” dedi.
Polat, Türk kültür ve adetlerinde yardımlaşma ve dayanışmanın büyük bir önem arz ettiğine dikkat çekerek, “Bizim toplumumuzda yardımlaşmanın, dayanışmanın, ihtiyaç sahibi olanlara yardım eli uzatmanın anlamı çok büyük” ifadesini kullandı.
Bu tür etkinliklerin birlik ve kardeşliğin pekişmesine yardımcı olduğuna dikkat çeken Polat, geliri yetim ve muhtaç ailelere bağışlanacak olan kermesteki her ürünün sevgiyle hazırlandığını söyledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam