Valilik İhtiyaç Sahibi Olan Vatandaşlara 122 Milyon Tl Sosyal Destek Yaptı.afet ve vefat desteklerine kadar birçok alanda vatandaşlara destek verildi.

Valilik İhtiyaç Sahibi Olan Vatandaşlara 122  Milyon Tl Sosyal Destek Yaptı.
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Malatya’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ağustos ayında 122 milyon liranın üzerinde sosyal destek sağlandı.

Malatya Valiliği koordinesinde Ağustos ayında kent genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çeşitli sosyal destekler sağlandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, il merkezi ve 13 ilçede faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla şartlı eğitim ve sağlık yardımlarından yaşlı ve engelli aylıklarına, gıda ve nakdi yardımlardan afet ve vefat desteklerine kadar birçok alanda vatandaşlara destek verildi.

Ağustos ayında yapılan yardımların toplam tutarının 122 milyon 243 bin 823 lira olduğu bildirildi.

Malatya Valiliği, sosyal adaletin tesisi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması için sosyal devlet anlayışı çerçevesinde desteklerin sürdürüleceğini vurguladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam