FETHİ GEMUHLUOĞLU LİSESİ’NDEN RESİM VE PROJE SERGİSİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Yeşilyurt Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan projeler ve resimler sergilendi. 
Malatya Park AVM’de düzenlenen serginin açılışında konuşan Okul Müdürü Hüseyin Kara, “Bilgi üretimi çevrede olup bitenleri merak ederek, merak ettiklerini araştırarak ve araştırma sonuçlarını paylaşarak gerçekleşir. Burada sergilediğimiz projelerin temel amacı, öğrencilerimizin bilimle buluşmasını bilime ve bilimsel düşünceye ilgi duymasını sağlamaktır. Bu projelerle öğrencilerimiz, ürettikleri bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaştılar. Üretebilmenin heyecanını, ürettiklerini başkalarıyla paylaşmanın coşkusunu ve bunların kendilerinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşadılar. Ayrıca yıl boyunca resim dersinde yapmış oldukları birbirinden güzel resimleri de bugün burada sergiliyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen Malatya Park AVM yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
Sergide özellikle son günlerin önemli gündem maddesi olan Manisa Soma ile ilgili resimler ile “Alzheimer’e bir umut ışkın bitkisi” Kimyager Solucanlar”,”Ebru Sanatı”, ”Tarihi Filmlerin olumlu ve olumsuz yönleri”, "Malatya’da bulunan eski mahallelerin isim ve kültürleri”, ”Müzikteki matematik” projeleri ziyaretçiler tarafından ilgi gördü.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam