YENİ MALATYASYOR YÖNETİMİNDEN ÇAKIR’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi AK Parti Kadın Kollarıyla, bilgi alışverişinde bulundu. 
Merkez binada gerçekleştirilen toplantıda, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, seçim öncesi çalışmalarından dolayı Kadın Kollarına teşekkür ederek, "Dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin olmaları bizleri fazlasıyla memnun etmektedir" dedi.
Selahattin Gürkan konuşmasında, "Belediyemiz yeni bir oluşum içinde. Bu süreçte bildiğiniz gibi tüm birimlerimiz çalışmalara tüm hızıyla start verdi. Mahalle sakinlerimizin daha huzurlu mahallelerde gezebilmeleri ve rahatça tozsuz dumansız bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için alt yapılarda sorun olmayan yerlerde asfalt çalışmalarına hız verdik. Asfaltlama çalışmalarımız bundan sonra aralıksız devam edecektir" dedi.
Gürkan konuşmasında, "Battalgazi Kadın Kollarımız sevginin olduğu bir ortamda çalışmalarını sürdürmekte. Seçimlerden öncede özverili çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın da büyük teveccühü ile tekrar Belediye Başkanlığına getirildik. Bu süreçte bu büyük teveccühe layık olmak için elbirliğiyle çalışmalarımız sürecektir" ifadelerini kullandı.
Toplantıda daha sonra, Battalgazi Kadın Kolları ve mahalle sorumlularının sorunlarını dinleyen Gürkan,"Sorunları hep birlikte çözeceğiz. İstişare toplantılarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam